Au fost instituite masuri suplimentare pentru limitarea raspandirii coronavirusului

CJSU Teleorman

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La nivelul judetului au fost instituite masuri suplimentare pentru limiatrea raspandirii coronavirusului. Si functionarea spatiilor publice se va desfasura intr-un anumit interval orar.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman s-a întrunit in sedinta, in cadrul carora au fost aprobat câteva măsuri suplimentare pentru limitarea rîspândirii  infectărilor cu Covid-19 pe raza județului. La propunerea comitetelor locale pentru situații de urgență, prin hotărâre a comitetului județean pentru situații de urgență, se pot stabilii și alte spații deschise în care să se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție.
Dacă nu respectă programul de funcționare stabilit, agenților economici care desfășoară activități comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri, terase destinate comercializării și consumului produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, precum și celor care organizează evenimente private (nunți, botezuri, aniversări și alte asemenea) le va fi suspendată autorizația de funcționare pentru 14 zile.