Au fost reluate lucrarile de modernizare pe trei strazi din Rosiorii de Vede

Asfaltari in Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De saptamana trecuta se lucreaza intens pe trei din cele cinci strazi din municipiul Rosiorii de Vede incepute in urma cu trei ani si abandonate de firma care castigase licitatia. Este vorba de strazile Republicii, Carpati, Eminescu, Stelian Popescu si Balacescu.

Dupa mai bine de un an de asteptare, au fost reluate lucrarile de modernizare pe cele cinci strazi din municipiul Rosiorii de Vede, rascolite de un constructor neserios si abandonate in diferite stadii de executie, la inceputul anului trecut. Conform noii proceduri de achizitie au fost desemnate doua firme care sa continue aceste investitii mult asteptate de rosioreni si acum se lucreaza concomitent pe trei din cele cinci strazi. Termenul de finalizare al investitiei este prevazut pentru anul 2018, dar edilul municipiului Rosiorii de Vede crede ca macar o buna parte din aceste strazi vor fi gata in acest an.
Procedura de desemnare a unui nou executant a fost initiata in toamna anului trecut si nu mai putin de sapte firme si asocieri de firme s-au inscris la licitatie,in final fiind desemnate doua firme din judetul Teleorman pentru continuarea lucrarilor de modernizare.