Au inceput lucrarile de modernizare a primul lot de 5 strazi in Rosiorii de Vede

Modernizare strazi

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Modernizarea primului lot de 5 strazi din cele 10 aprobate la finantare de catre Ministerul Dezvoltarii a intrat in linie dreapta. Se lucreaza intens pe doua dintre acestea,urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie finalizate.

De luna viitoare vor demara lucrarile de modernizare a trotuarelor pe 23 de strazi, un alt proiect finantat de Ministerul Dezvoltarii in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala.
De aproape doua saptamani, la Rosiorii de Vede se lucreaza intens la modernizarea strazilor, un proiect amplu ce cuprinde 10 strazi din municipiu. Lucrarile vizeaza amenajarea carosabilului, trotuarelor si spatiilor verzi de pe aceste strazi, iar din primul lot fac parte strazile Elena Doamna, 9 Mai, Unirii, Tudor Vladimirescu si Aleeea Gradina Publica. Edilul municipiului Rosiorii de Vede spune ca lucrarile de modernizare pe aceste cinci strazi vor fi finalizate pana la sfarsitul anului.

Un alt proiect de reabilitare si modernizare a infrastructurii din municipiul Rosiorii de Vede vizeaza trotuarele de pe 23 de strazi, in care este cuprinsa si zona centrala, cu aleea pietonala de pe strada Rahovei.
Odata finalizate procedurile de achizitie acum, depinde doar de constructor cat de repede va reusi sa realizeze aceste lucrari, daca se va incadra in termenele stabilite avand in vedere ca se apropie sezonul rece.