Centru de zi pentru copiii aflati in situatii de risc din comuna Dobrotesti

Centru de zi Dobrotesti

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Dobrotesti a fost finalizata o investitie destinata copiilor aflati in situatii de risc care vor beneficia de asistenta sociala in noul centru de zi infiintat in comuna prin grija administratiei locale. Centrul de zi  ce va deveni functional in scurt timp are o capacitate de 15 locuri.

Un nou asezamant social va fi deschis in comuna Dobrotesti unde copiii aflati in situatii de risc vor beneficia de ingrijire pe timpul zilei. In Centrul de zi infiintat de autoritatile locale la Dobrotesti vor beneficia de indrumare si ingrijire specializata, in afara programului scolar, 15 copii proveniti din familii defavorizate.
Finalizarea acestui proiect va contribui la prevenirea abandonului scolar in randul copiilor aflati in situatii de risc, la marginalizarea sociala si separarea acestora de familie. Copiii din centrul de zi beneficiaza de activitati educative, de recreere, socializare, consiliere si o masa calda in conditii de siguranta si confort care ii ajuta sa treca mai usor peste impasul social in care se afla ei si familiile lor.