Centrul pietonal din municipiul resedinta de judet va fi reabilitat pe bani europeni

Reabilitare centru pietonal

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zona pietonala din municipiul resedinta de judet nu a mai fost reabilitata inca de la infiintare, astfel ca de-a lungul vremii a fost un subiect aprig dezbatut. Municipalitatea a incercat, prin anumite locuri sa „carpeasca” gropile, insa ceva concret, care sa se realizeze de la un capat la celalalt nu s-a facut.

Invitat in cadrul emisiunii „In centrul atentiei”, difuzata de postul nostru de televiziune, primarul Alexandriei, Victor Dragusin a declarat ca exista un proiect pentru accesarea de fonduri europene, care va atrage o suma importanta de bani, ce va acoperi si cheltuielile cu lucrarile de reamenajare a centrului pietonal.
Prea curand nu se va realiza aceasta investitie, care cuprinde si pistele de biciclete si autobuzele electrice, insa termenul de depunere al proiectului este decembrie 2018.
Si cum la noi, legislatia in privinta licitatiilor publice este destul de greoaie, ba mai mult, permite firmelor sa le conteste, prelungind, astfel termenele de incepere a lucrurilor, ramane de vazut cand si cum se va rezolva si aceasta problema.