Complexul sportiv din Zimnicea aproape de finalizare

Complexul sportiv

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Noul complex sportiv si de agrement din Zimnicea va fi dat in folosinta cel mai tarziu pe data de 1 mai. Prevazut cu teren de mini-fotbal, tenis de camp, instalatie de nocturna, dusuri si vestiare, loc de joaca pentru copii, noul complex va oferi conditii moderne iubitorilor de sport din Zimnicea.

Amplasat pe strada Primaverii, noul complex sportiv si de agrement din Zimnicea va fi dat in folosinta cel mai tarziu pe data de 1 mai, constructorii fiind chiar mai optimisti decat atat. In mare parte finalizat, urmeaza montarea utilitatilor. Cu o valoare de circa 11 miliarde de lei vechi, investitia este sustinuta din excedentul bugetului local.
Noul complex va fi unul modern, dotat cu toate utilitatile necesare unui astfel de obiectiv-teren de mini-fotbal, un teren de tenis de camp, loc de joaca pentru copii, vestiare si cabine de dus, tribuna cu peste 100 de locuri, instalatie de nocturna.
Gandit sa ofere posibilitatea practicarii diferitelor sporturi si ca alternativa de agrement, noul complex vine sa rezolve si problema urbanistica a zonei respective, igienizata si redata acum spre folosire iubitorilor de sport din Zimnicea.