Conditii noi de acordare a gratuitatii pentru transportul cu metroul

Gratuitati metrou

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Persoanele cu handicap din municipiul Rosiorii de Vede vor beneficia de gratuitate pentru transportul cu metroul in acest an. Costul abonamentelor lunare sau saptamanale ale persoanelor care beneficiaza de facilitati la transportul urban va fi suportat din bugetul local al municipiului.

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede a a probat, in urma cu cateva zile conditiile si modalitatea de acordare a gratuitatii pentru transportul urban cu metroul. De aceste facilitati beneficiaza persoanele cu handicap din Rosiorii de Vede cu rezidenta in Bucuresti si incadrate cu contract de munca, persoanele care urmeaza un program medical de recuperare si care impreuna cu insotitorul folosesc metroul pentru deplasare si cele care urmeaza cursurile invatamantului de zi liceal, universitar sau postuniversitar in municipiul Bucuresti.
Persoanele interesate care intrunesc conditiile de acordare a gratuitatii pentru transportul cu metroul pot solicita contravaloarea cartelei de calatorie sau abonamentului saptamanal pe baza de cerere insotita de copii ale actului de identitate, de incadrare in grad de handicap si dovada incadrarii in una din conditiile pentru acordarea gratuitatiiDocumentele se depun la Registratura Primariei Rosiorii de Vede iar sumele acordate in numerar se ridica de la casieria institutiei.