Conferinta de presa la lansarea proiectului Campus scolar in Rosiorii de Vede

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Proiectul "Modernizare si reabilitare Campus scolar - Liceul Tehnologic Nr. 2 din Rosiorii de Vede" a debutat pe 23 decembrie 2014 si se va incheia in decembrie 2015. Lansarea oficiala a proiectului a avut loc in cadrul unei conferinte de presa organizate la Primaria municipiului Rosiorii de Vede.

Punct si de la capat in constructia campusului scolar de la Rosiorii de Vede dupa sase ani de asteptare. Unitatea adminitrativ teritoriala, beneficiarul acestei investitii a reusit sa obtina finantarea din fonduri europene neramburabile pentru continuarea  lucrarilor abandonate in 2009. Lansarea proiectului in valoare totala de 15.569.119 lei a avut loc in cadrul unei conferinte de presa organizata la ediul Primariei municipiului Rosiorii de Vede.

Beneficiarii directi ai proiectului sunt elevii Liceului Tehnologic Nr. 2 care invata intr-o cladire a Colegiului National Anastasescu.
Durata de implementare a proiectului este de 13 luni timp in care vor fi construite spatii de cazare pentru elevi si profesori, o sala de sport, ateliere pentru practica si garaje, iar sediul existent va fi reabilitat si modernizat.