Consilierul local, Florin Titirisca, a sustinut o noua conferinta de presa

Florin Titirisca

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De aceasta data acesta a afirat ca multe procese pe care primaria Alexandria le-a avut nu le-a castigat. O alta afirmatie a avut in vizor studiile de fezabilitate ncepute si neterminate la nivelul municipalitati. Consilierul local Florin Titirisca, a organizat o noua conferinta de presa. Ca si la celelalte intalniri cu presa si la aceasta, alesul local adus acuzatii muncipialitatii.

De aceasta data Florin Titirisca a afirmat ca foarte multe tudii de fezabilitate incepute de muncipalitate nu au avut finalizare.
Pe langa nefinalizarea studiilor de fezabilitate, consilierul local a mai afirmat ca foarte multe procese au fost pierdute de municipalitatea alexandreana.
Pentru ca opozitia din consiliu local este de cele mai mlte ori pusa la tacere, la conferinta de presa a fost si Dan Popescu, fostul viceprimar al Alexandriei, si actualmente consilier local. Acesta a dat citire unor articole din regulamentul de functionare al consiliului, din care reiese ca un ales local poate aduce propuneri la un proiect si in timpul sedintei, nu doar in cadrul comisiei de specialitate.

La finalul intalnirii cu presa, cei doi consilieri locali au afirmat ca la viitoarele sedinte se vor inscrie la luarile de cuvant, pentru ca regulamentul nu le interzice.