Consiliul judetean Teleorman trebuie sa plateasca o cautiune de 1%

Danut Cristescu

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In cadrul sedintei de astazi a Consiliului Judetean Teleorman s-a discutat despre faptul  ca intitutia trebuie sa plateasca o cautiune de 1%. Aceasta trebuie platita in cazul drumului judetean 506.

Pana pe data de 6 decembrie Consiliul Judetean Teleorman trebuie sa plateasca o cautiune de 1% impusa de instanta in urma unor nereguli descoperite in ceea ce priveste reabilitarea Drumului Judetean 506. Astfel ca, in cadrul sedintei de astazi au existat discuții în contradictoriu intre consilierii judeteni după ce aceștia au fost nevoiți să voteze un proiect de hotărâre ce prevedea alocarea unei cauțiuni în valoare de 4.200 de lei pentru acțiunea pe care institutia urmează să o aibă în instanță pentru eliminarea corecției impusă de Ministerul Dezvoltarii în privința DJ 506.
Consilierii judeteni au adus in discutie si sesizarea OLAF, iar la finalul sedintei, presedintele Consiuliului Judetean Teleorman a venit cu cateva lamuri.
In urma discutiilor proiectul de rectificare a bugetului propriu al judetului unde a fost introdusa plata cautiunii de 1% a fost votat cu anumite amendamente propuse de alesii  judeteni.