Consiliul local Rosiorii de Vede a adoptat primele hotarari din 2017

Sedinat CL Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe ordinea de zi a sedintei ordinare din luna ianuarie s-au aflat 14 proiecte de hotarare si a fost evaluata activitatea secretarului municipiului in anul 2016 cu calificativul "foarte bine".

In prima sedinta ordinara din acest an, Consiliul local Rosiorii de Vede a avut de adoptat 14 proiecte de hotarare printre care si planul  lucrarilor de interes local pentru repartizarea orelor de munca prestate de beneficiarii de ajutor social.In cadrul discutiilor s-a propus o analiza mai riguroasa a modului cum sunt executate aceste lucrari.
Un alt proiect intens dezbatut in consiliul local a fost cel privind  vanzarea cu drept de preemtiune a unui teren de 18 mp situat langa parcul din centrul municipiului.Discutiile pe marginea acestui proiect s-au axat pe pretul de 900 de euro stabilit in raportul de evaluare, care liberalilor din consilul local li s-a parut derizoriu comparativ cu destinatia si amplasamentul acestuia.
Pe langa proiectele adoptate, consilierii locali rosioreni au votat si acordarea calificativului "Foarte bine",secretarului municipiului Rosiorii de Vede pentru activitatea desfasurata in anul 2016.