Consiliul local Rosiorii de Vede are un nou membru in grupul PSD

Consiliul local Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Componenta consiliului local Rosiorii de Vede s-a modificat in urma demisiei celui mai longeviv consilier local. Consilierul social democrat Marin Radu a demisionat din aceasta functie, iar in sedinta de ieri a fost validat mandatul unui supleant din lista alesilor locali PSD.

Sedinta ordinara a Consiliului local Rosiorii de Vede a inceput cu o demisie si validarea unui nou consilier local ales pe listele PSD. Consiliul local a luat act de demisia lui Marin Radu, consilierul  PSD cu cele mai multe mandate si a validat mandatul de consilier local a social democratului Corin Baltoiu, urmatorul supleant ales pe sistele PSD in 2016.

Pe ordinea de zi a sedintei de ieri s-au aflat alte 10 proiecte de hotarare aprobate in totalitate, multe chiar cu unanimitate de voturi. Printre hotararile adoptate s-a aflat si doua vanzari de terenuri, unul in zona Abator si altul in Aleea CFR, dar si raportul de evaluare al unui alt teren, proiect respins in sedinta trecuta.

La ultimul punct al ordinii de zi rezervat problemelor diverse si interpelarilor a fost discuata petitia depusa de un grup de cetateni care locuiesc pe strada Aleea Gara Nord si a fost readusa in discutie situatia de la Liceul Tehnologic Emil Racovita, in urma deciziei definitive a instantei  privnd anularea hotararii de consiliu local prin care fostul Liceu Tehnologic Nr. 2 a fost trecut in subordinea Liceului Anghel Saligny, decizie favorabila Liceului Emil Racovita. Consilierii locali au primit si cate un exemplar al raportului primarului privind starea economica si sociala a municipiului.