Consiliul local Rosiorii de Vede convocat urgent pentru aprobarea unui proiect de investitii

Aprobare proiect CL Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local Rosiorii de Vede a fost convocat in sedinta de indata pentru a aproba proiectul si cheltuielile legate de proiectul prin care se asigura finantarea din fonduri europene a constructiei noii gradinite nr. 5. Lucrarile au inceput de aproape o luna si a fost livrat mobilierul pentru noua gradinita, iar acum se schimba si sursa de finantare.

La aproape o luna de la demararea lucrarilor de constructie a Gradinitei Nr. 5, Ministerul Educatiei,beneficiarul direct al investitiei schimba sursa de finantare. Intre timp s-au gasit bani europeni pentru finantarea acestui obiectiv de investitii care schimba datele problemei. Pentru noua procedura a fost nevoie de o hotarare de consiliul local adoptata in regim de urgenta care prevede pe langa aprobarea proiectului si a cheltuielior legate de acesta, incheierea unui acord de parteneriat intre minister si primaria municipiului Rosiorii de Vede.
In noile conditii de finantare contributia de la bugetul local pentru acest proiect de investitii este de doar 3327 lei. Constructia gradinitei este finantata prin Programul Operational Regionar, axa prioritara 10 - imbunatatirea infrastructurii educationale.