Consiliul local Zimnicea a aprobat bugetul orasului pe 2018

Consiliul local

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Local Zimnicea a aprobat in astazi in unanimitate bugetul orasului pe anul 2018. Cu o valoare de aproximativ 30.870 mii lei, la care se adauga excedentul anilor precedenti(circa 9.247 mii lei), este gandit sa asigure functionarea institutiilor publice, dar si implementarea unor investitii de interes local.

Consiliul Local Zimnicea s-a intrunit astazi in sedinta de lucru ordinara, printre proiectele de hotarari aflate pe masa de lucru a consilierilor locali aflandu-se si proiectul de buget pentru anul 2018. Cu o valoare totala de circa 30.870 mii lei, la care se adauga excedentul anilor precedent( circa 9.247 mii lei), bugetul anului in curs este gandit sa asigure functionarea institutiilor publice ale orasului, si sa sustina unele investitii de interes local. Edilii zimniceni spera totusi ca in vara acestui an, orasul sa beneficieze de unele suplimentari bugetare.
Bugetul anului 2018 se resimte de reducerea sumelor alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit, dar si ca urmare a dificultatilor prin care trec unii agenti economici de pe raza orasului.
Bugetul local a fost aprobat cu unanimitate de voturi de catre consilierii locali prezenti la sedinta.