Danut Cristescu a fost ales presedintele CpDRSM

CpDRSM

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând de astazi, Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia are un nou preşedinte. În urma şedinţei ce a avut loc în Teleorman, a fost ales Danuţ Cristescu, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

Preşedinţii, vicepreşedinţii, dar şi primatii de muncipiii, oraşe şi comune din regiunea Sud Muntenia şi-au dat întâlnire la Teleorman pentru a alege un nou preşedinte al  Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Înainte de a fi votat noul preşedinte, au fost ridicate şi câteva probleme pe care cei de al Agenţăa de Dezvoltare Regională Sud Muntenia trenbuie să le rezolve.
După aceste discuţii s-a trecut la vot. Şi cum conducerea se schimbă anual, poropus pentru noul mandat a fost preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, dănuţ Cristescu, care a şi fost ales cu unanimitate de voturi.
Consiliul pentru Dezvoltare Regională (CpDR) Sud Muntenia este organismul regional deliberativ, fără personalitate juridică, care este constituit şi funcţionează pe principii parteneriale la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia, în scopul coordonării activităţilor de elaborare şi monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională.