Dezbatere asupra achizitiilor publice la Primaria Zimnicea

Dezbatere achizitii

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sala mare a Primariei Zimnicea a gazduit astazi o intalnire de informare asupra legislatiei si practicilor in domeniul achizitiilor publice. La intalnirea organizata de Asociatia “Euro Teleorman” au luat parte reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, dar si experti in domeniul achizitiilor publice.

Dupa intalnirea similara din zona Videle, a venit randul astazi orasului Zimnicea sa gazduiasca o intalnire de informare si dezbatere asupra legislatiei si practicilor din domeniul achizitiilor publice. In sala mare a primariei din Zimnicea s-au regasit cu aceasta ocazie reprezentanti ai autoritatilor publice ale orasului Zimnicea, reprezentanti din localitatile limitrofe orasului, functionari din domeniul achizitiilor, reprezentanti ai Consiliului Judetean, dar si experti in achizitii publice. A fost o sedinta interactiva, in care cei prezenti au ridicat diferite probleme si situatii intalnite in activitatea de zi cu zi de achizitor public.

Dincolo de situatii si cazuri concrete si particulare, toti cei prezenti la intalnire, inclusiv expertii in achizitii, au subliniat necesitatea urgenta a imbunatatirii cadrului legislativ din domeniul achizitiilor publice. A fost subliniata astfel, in primul rand, necesitatea unei simplificari si clarificari a procedurilor, simplificare esentiala pentru eficienta operatiunilor de achizitii publice.

Cel mai probabil, astfel de intalniri vor mai avea loc si in celelalte zone ale judetului.