Discutii cu pensionarii rosioreni pe tema modificarilor din legea pensiilor

Intalnire cu pensionarii

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Principalele modificari din legea pensiilor au fost prezentate pensionarilor din Rosiorii de Vede in cadrul unei intalniri la care au participat deputata Violeta Radut. Vasilica Valentina Robu, director general la Casa Nationala de Pensii si Emilian Bomboe, directorul Casei judetene de Pensii Teleorman.

Pensionarii rosioreni au avut ocazia sa-si exprime nemultumirile si sa solicite informatii suplimentare in legatura cu anumite prevederi din lege care ii afecteaza in mod direct.
Deputata Violeta Radut, insotita de un reprezentant al Casei Nationale de Pensii s-a aflat, ieri in mijlocul pensionarilor din Rosiorii de Vede pentru a discuta despre modificarile aduse de noua lege in  sistemul public de pensii.Noutatile din legea pensiilor ce va intra in dezbaterea Parlamentului au fost prezentate si explicate de Vasilica Robu, director general la Casa Nationala de Pensii.
In interventiile lor, pensionarii au solicitat lamuriri asupra unor probleme punctuale cu care se confrunta si au sesizat o serie de nereguli aparute in special la calcului pensiilor.
Scopul acestor intalniri cu cetatenii este de a aduna cat mai multe informatii pentru formularea unor amendamente la noua lege astfel incat ea sa ajunga la final intr-o forma cat mai aproape de asteptarile oamenilor.
Intalnirile cu cetatenii din Teleorman pe acest subiect vor continua,saptamana viitoare fiind programata o astfel de dezbatere la Alexandria.