Discutii in consiliul local pe tema Centrului de zi Vadul Vezii

Sedinta CL Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Schimbarea destinatiei si a denumirii Centrului de zi Vadul Vezii atribuit Asociatiei pentru protectia animalelor Hulda ca spatiu pentru sterilizarea cainilor a generat nemultumire in randul consilierilor locali rosioreni. Discutia pe aceasta tema a fost provocata de cel mai nou membru PSD din Consiliul local.

In ultima sedinta de consiliu local la Rosiorii de Vede a fost readus in discutie Centrul de zi Vadul Vezii construit din fonduri europene pentru copiii din familii defavorizate ce locuiesc in acest cartier. In sedinta de luna trecuta consiliul local a aprobat incheierea unui protocol de colaborare cu Scocietatea Urbis Serv Construct si Asociatia pentru protectia animalelor Hulda prin care administratia locala pune la dispozitie cladirea centrului de zi pentru amenajarea unui spatiu destinat sterilizarii cainilor fara stapan. Pentru a duce la indeplinire aceasta prevedere a protocolului trebuie aprobata in consiliul local schimbarea denumirii si a destinatiei acestui imobil ce apartine domeniului public.
Un alt proiect pentru care s-au cerut lamuriri a fost cel privind esalonarile la plata impozitelor si taxelor locale pentru anumite categorii de contribuabili persoane fizice.

In aceeasi sedinta de consiliu au fost aprobate contul de executie bugetara si rectificarea bugetului local pe 2015 s-a decis conferirea titlului de cetatean de onoare al municipiului Rosiorii de Vede iar primarul si-a prezentat raportul anual.