Doua proiecte respinse si unul retras de initiator in sedinta CL Rosiori

CL Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede s-a intrunit, ieri, in sedinta ordinara de lucru. Doua dintre proiecte aflate pe ordinea de zi au fost respinse si altul a fost retras de initiator, la inceputul sedintei.

Consilierii locali rosioreni s-au intrunit, ieri, in sedinta ordinara de lucru pentru a discuta cele 18 proiecte aflate pe ordinea de zi. La inceputul sedintei, primarul, in calitate de initiator a anuntat retragerea proiectului privind mandatarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara "Teleormanul" sa ia decizii in numele consiliului local in raport cu operatorul regional Apa Serv - Alexandria.
Unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi privind vanzarea unui teren aflat pe strada Dunarii, la solicitarea agentului economic nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru a fi adoptat desi primarul a incercat sa-i convinga pe consilierii opozitiei de ce considera oportuna aceasta decizie.
Aceeasi soarta a avut si proiectul privind prelungirea unui contract de locatiune pe o perioada de 10 ani pentru un teren din centrul municipiului, la solicitarea societatii comerciale care detine o constructie provizorie pe acel teren. Desi in raportul de specialitate al Compartimentului ADPP se arata ca nu este justificata prelungirea duratei acestui contract, primarul a sustinut proiectul in fata consiliului local.
Cele 10 voturi ale consilierilor PSD nu au fost suficiente pentru ca acest proiect sa fie aprobat. Fiind vorba de o decizie privind patrimoniul era nevoie de votul a 2/3 din numarul consilierilor prezenti la sedinta.