Doua puncte de prim ajutor in caz de canicula la Rosiorii de Vede

Punct prim ajutor

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Avand in vedere avertizarile meteorologice si instituirea codului portocaliu de canicula, in municipiul Rosiorii de Vede au fost amenajate doua puncte de prim ajutor,in holul primariei si in incinta policlinicii spitalului Caritas.Punctele de prim ajutor sunt deschise intre orele 10-18 pe toata durata caniculei.

La Rosiorii de Vede autoritatile locale au amenajat doua puncte de prim ajutor in caz de canicula dotate cu apa potabila, tensiometru, medicamente de prima urgenta si personal medical. Cele doua puncte sunt amenajate in holul primariei si in incinta policlinicii spitalului Caritas, urmand sa functioneze pe toata perioada de canicula intre orele 10-18. Acestea sunt doar o parte dintre masurile ce se impun in caz de canicula pentru a veni in sprijinul populatiei.
Pentru reducerea efectelor caniculei si pastrarea curateniei in oras, consiliul local a decis ca strazile  sa fie udate zilnic in intervalul orar 7.30- 9.00 si 15.30- 17.00. In aceste zile caniculare consumul de apa din reteaua publica a orasului a crescut cu peste 100 mc/ ora, dar nu este afectata functionarea in parametri a uzinei de apa.Singura problema cauzata de un consum foarte mare de apa poate fi producerea tubiditatii care ar putea afecta calitatea apei in anumite intervale cu varf de consum.