Evolutia numarului de pensionari analizata de comisia de dialog

Comisie de dialog

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Membrii comisiei de dialog social instituita la nivel de judet, si-au dat astazi intalnire la sala de sedinta a Prefecturii Teleorman. Unul dintre subiectele dezbatute a facut referire la evolutia numarului de pensionari si a pensiilor in Teleorman.

O noua intalnire a membrilor comisiei de dialog social instituita la nivel de judet, a avut loc astazi la Prefectura Teleorman. Principalul subiect dezbatut a facut referire la evolutia numarului de pensionari dar si a pensiilor la nivel de judet. Astfel, directorul Casei Judetene de Pensii, Emilian Bomboe, a prezentat un raport al cresterii punctului de pensie, ce s-a realizat in anul 2014.
Din pacate insa, numarul de pensionari la nivel de judet este in scadere. Potrivit datelor in 2013 in Teleorman se aflau 115735 pensionari, in 2014 acestia au fost doar de 113474 persoane, iar acum in 2015 sunt mai putini cu 700 fata de anul trecut. Tot conducerea Casei de Pensii a facut referire si la biletele de tratament, care anul acesta pentru judetul nostru sunt cu 1000 mai multe fata de 2014.
Din pacate insa, nu toate biletele s-au epuizat. Potrivit unui raport 1008 tichete au ramas pana in prezent nedistribuite.