In luna septembrie vor fi predate tinerilor 35 de locuinte ANL

Locuinte ANL

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In cadrul ultimei sedinte a consiliului local a fost aprobata lista celor care vor primi locuinte ANL. Acestea vor fi predate beneficiarilor in luna septembrie.

35 de locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe urmează să fie predate tinerilor beneficiari, in luna septembrie. Consiliul local al municipiului Alexandria a aprobat săptămâna trecută lista de repartizare a locuinţelor pentru tineri, blocuri situate pe strada Turnu Magurele.
Tot in aceeasi sedinta a fost dat in administrare către Ministerul Afacerilor Interne pentru Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman a unor unităţi locative tip A.N.L. şi transmiterea în folosinţă gratuită, pe durata existenţei construcţiei, a cotei părţi de teren aferente acestora, aparţinând domeniului privat de interes local al Municipiului Alexandria. Este vorba de 16 unităţi locative, şapte apartamente cu două camere şi nouă garsoniere, situate în Blocul Modern, care urmează să fie repartizate cadrelor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman.
Alte 14 unităţi locative, nouă garsoniere şi cinci apartamente cu două camere, din acelaşi bloc, au fost date în administrarea Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, acestea urmând a fi repartizate cadrelor medicale din municipiul reşedinţă de judeţ.
In momentul de fata au inceput procedurile pentru inca 70 de locuinte, acestea urmand a fi realizate in anul 2018