In perioada imediat urmatoare va fi deschisa Sala Polivalenta

Sala Polivalenta

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sala Polivalenta din Alexandria va fi deschisa in viitorul apropiat. Aceasta a fost reabilitata si modernizata, investitia fiind finantata prin Compania Nationala de Investitii.

Lucrările de reabilitare şi modernizare la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria, ce au demarat in anul 2015, au fost finalizate. Modernizarea obiectivului de investiţii s-a ridicat la aproximativ 20,5 milioane de lei. Conform proiectului, Sala Polivalentă din Alexandria a fost reamenajată cu 1.350 locuri pentru public general, 100 locuri VIP, 50 de locuri presă. Terenul de joc cu dimensiunea de 44×24 metri va fi pretabil pentru meciuri indoor de handbal, baschet, volei tenis, judo, badminton. Au fost amenajate săli de sport pentru activităţi conexe: antrenamente pentru judo, sală pentru dezvoltarea forţei, sală de antrenamente pentru scrimă.
Principalele dotări prevăzute sunt: sistem de nocturnă pentru meciuri televizate, sistem de sonorizare, sistem de afişaj cu tabele de scor electronice, sistem de climatizare, grupuri sanitare pentru toate categoriile de utilizatori, inclusiv pentru spectatorii cu handicap locomotor. Conform declaratie primatrului Victor Dragusin, aceasta va fi deschisa in perioada imediat urmatoare, cel mai probabil saptamana viitoare.
Investiţia a fost finanţată prin Compania Naţională de Investiţii.