In Teleorman va fi achizitionat un aparat pentru depistarea Covid-19

Aparat depistare Covid-19

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Potrivit autoritatilor judetene, in 2-3 saptamani va fi achizitionat un aparat ce va depista imbolnavirea cu noul coronavirus. Acest lucru este facut pentru a fi scurtat timpul de asteptare a anilezlor, care in momentul de fata din Teleorman sunt trimise la Institulul Matei Bals din Bucuresti.

Presedintele Consiliului Judetean, Danut Cristescu, ne-a vorbit si despre situatia din judetul Teleorman.
Pe langa situatia prezentata, a mentionat faptul ca au inceput procedurile de achizitionare a aunui aparat ce depisteaza noul coronavirus. De asemenea si autoritatile locale vor fi sprijinite in aceasta perioada de institutie.
Aparatura care va intrat in 2-3 saptamani in posesia Spitalului Judetean, va ajuta la depistarea COVID-19.  Se va reduce astfel timpul de asteptare a rezultatelor analizelor, probe ce in prezent sunt trimise la Institulul Matei Bals din Bucuresti.
Presedintele CJ Teleorman a mai specificat si faptul ca indiferent de situatie trebuie sa fim pregatiti. De asemenea, autoritatile judetene vin cu o serie de recomandari pentru populatie.
Nu uitati! Nu iesiti din case daca nu este neaparat nevoie. Daca sunteti nevoiti sa o faceti, luati-va masuri de protejare.