Incep lucrarile de modernizare pe 10 strazi din municipiul Rosiorii de Vede

Modernizare strazi

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Procedurile pentru desemnarea executantului lucrarilor de modernizare a unui lot de inca 10 strazi din municipiul Rosiorii de Vede sunt intr-un stadiu avansat. In tr-o faza finala se afla si procedura de achizitie publica pentru inceperea reabilitarii trotuarelor pe alte 23 de strazi din oras.

In mai putin de o luna, la Rosiorii de Vede ar putea incepe lucrarile de modernizare a primului lot de cinci strazi din cele 10 aprobate, in acest an pentru finantare. Procedura de desemnare a proiectantului si executantului a inceput in februarie iar proiectarea va fi finalizata in maximum o saptamana, dupa cum ne-a declarat edilul municipiului Rosiorii de Vede.
Un alt proiect de infrastructura foarte important pentru rosioreni, reabilitarea trotuarelor se afla in plina desfasurare, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie finalizat.
Daca in anii trecuti, autoritatile locale aveau de unde sa aleaga executantul din multimea de oferte, acum firmele nu se mai inghesuie sa participe la licitatii pentru lucrari de asfaltare.