Institutiile cu atributii pe linie de evidenta a persoanelor convocate astazi intr-o sedinta

Sedinta Evidenta persoanelor

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Conducerea Serviciului Public Comunitar de Evident a Persoanelor Teleorman a prezentat un raport de activitate si totodata, s-a discutat despre innoirea unui protocol de colaborare pe care institutia il are inca din anul 2012.

In primul trimtestru al anului in curs, reprezentantii Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Teleorman au efectuat mai multe controale la serviciile din subordine, constantand astfel mai multe deficiente.
14 institutii de la nivel judetean au incheiat un protocol in anul 2012, insa dupa aceasta perioada legislatia in materie a suferit mai multe modificari, fiind necesara actualizarea documentului.
Cateva mii de teleormaneni nu au acte de identitate sau sunt expirate, situatia privind toate aceste persoane fiind, de asemenea, prezentata in cadrul intalnirii.
Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Teleorman are un site nou, care desi nu e inca functional a fost prezentat celor din sala. Acesta cuprinde toate informatiile necesare publicului larg, dar si celorlalte institutiile cu care serviciul are colaborari. Cea mai importanta platforma este una securizata, cu fel de intranet, unde pot discuta doar ofiterii de stare civila si angajatii de la evidenta persoanelor, tocmai pentru a elimina discutiile de pe mail sau fax.