Intalnire de lucru astazi intre primarul orasului Zimnicea si directorii de scoala

Intalnire primar directori de scoli

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Intalnire de lucru astaz intre primarul orasului Zimnicea si directorii unitatilor de invatamant de pe raza orasului. Principalele teme au vizat pregatirea programului pentru parada Europei, si stabilirea programului pentru ziua de 1 iunie, ziua internationala a copilului si ziua orasului.

Primarul orasului Zimnicea a avut astazi o intalnire de lucru cu toti directorii unitatilor de invatamant de pe raza orasului. Au fost discutate probleme la zi ale invatamantului local, dar si cateva dintre provocarile din viitorul apropiat. Una dintre ele o constituie Parada Europei, eveniment care se va desfasura pe data de 12 mai la Alexandria.
Tot astazi au avut loc discutii asupra programului zilei de 1 iunie, ziua internationala a copilului, dar si ziua orasului, atunci cand autoritatile locale premiaza elevii cu cele mai meritorii rezultate in ultimul an scolar.
Un alt subiect discutat astazi a vizat promovarea ofertei educationale a liceului zimnicean, o echipa special alcatuita urmand sa se deplaseze maine in localitatile limitrofe orasului pentru a face cunoscuta oferta liceului pentru noul an scolar.