Intalnire informala pe teme de mediu si agricultura

Intalnire informala

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sala mare a primariei din Zimnicea a gazduit o intalnire de informare a autoritatilor locale din sudul judetului pe teme de protectie a mediului si asupra depunerii cererilor unice de plata la APIA.

Au fost prezenti la intalnire prefectul judetului, presedintele Consiliului Judetean, directorul APIA , directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor Teleorman, reprezentanti ai autoritatilor locale din Zimnicea si localitatile limitrofe.
Doua au fost temele  intalnirii de informare gazduita ieri de sala mare de sedinte a primariei din Zimnicea. Prima tema a vizat modalitatile de reducere a poluarii cu nitrati, iar cea de-a doua tema a abordat situatia depunerii cererilor unice de plata ale fermierilor teleormaneni la APIA. La intalnire au luat parte, pe langa reprezentanti ai autoritatilor locale din Zimnicea si localitatile limitrofe orasului, prefectul judetului, presedintele consiliului judetean, directorul APIA si directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor Teleorman.
A doua tema a intalnirii a fost urgenta si importanta pentru multi dintre teleormaneni-depunerea cererilor unice de plata ale fermierilor la APIA .Mesajul prefectului  si al directorului APIA catre fermieri a fost unul clar-cererile unice de plata pot fi depuse  anul acesta doar pana la data de 15 mai.
La finalul intalnirii ,presedintele consiliului judetean a prezentat cateva informari.
Principala concluzie a intalnirii de ieri se adreseaza in primul rand fermierilor din zona Zimnicea, si nu numai-anul acesta termenul limita pentru depunerea cererilor unice de plata este  15 mai. Pentru respectarea acestui termen, functionarii APIA vor lucra dupa un program prelungit, incluzand aici si urmatoarele doua weekend-uri.