Intalnire intre primarul orasului Zimnicea si directorii de scoli pe tema masurilor de siguranta

Masuri de siguranta

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astazi a avut loc o intalnire de lucru intre primarul orasului Zimnicea si directorii scolilor zimnicene. Tema intalnirii: masurile de siguranta in scoli incepand cu data de 2 iunie, atunci cand elevii de clasa a 8-a si a 12-a s-ar putea intoarce in clase, pentru pregatirea examenelor de evaluare nationala si bacalaureat.

Masurile de siguranta in scoli. Aceasta a fost tema intalnirii de astazi dintre primarul orasului Zimnicea si directorii unitatilor de invatamant. Din discutiile de astazi a reiesit faptul ca elevii de clasa a 8-a din Zimnicea nu se vor intoarce la scoala pentru pregatirile examenului de evaluare nationala. In cazul elevilor de clasa a 12-a, au optat pentru venirea la pregatiri in vederea bacalaureatului, o singura clasa. Materiile la care se va face pregatire vor limba si literatura romana si istorie.
Autoritatile locale si conducerea liceului vor lua toate masurile necesare pentru siguranta elevilor si a cadrelor didactice.
Tot la intalnirea de astazi s-a hotarat ca fiecare unitate scolara sa-si stabileasca necesarul de echipamente in vederea asigurarii sigurantei elevilor si cadrelor didactice atunci cand, intr-o forma sau alta, vor fi reluate cursurile.
Examenul de evaluare nationala este programat pentru jumatatea lunii iunie. Pe finalul aceleiasi luni este programata si inceperea probelor scrise ale examenului de bacalaureat.