Intalnire intre reprezentantii Bancii Mondiale si cei ai Consiliului judetean Teleorman

Intalnire BM si CJ

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Reprezentantii Consiliului Judetean Teleorman au avut o intalnire de lucru cu cei ai Bancii Mondiale. Discutiile au avut loc pe marginea a patru domenii de investitii: infrastructura rutiera, educatie, sanatate si agricultura.

Intalnirea de lucru ce a avut loc intre reprezentantii Consiliului Judetean Teleorman si cei ai Bancii Mondiale s-a axat pe patru domenii de investitii din judetul nostru, si anume infrastructura rutiera, educatie, sanatate si agricultura. Aceasta inatlnire a avut ca prioritate pregatirea unui program de dezvoltare pentru perioada 2018-2023.
Prioritățile vizează domenii în care, fie nu s-au realizat investiții, fie volumul lor a fost foarte redus, astfel încât există un prag al sărăciei care, prin politici eficient adaptate, poate fi înlăturat.
In cadrul intalnirii s-a adus in discutie si realizarea drumului expres, care este necesar atat pentru pentru judet cat si pentru partea de sud a tarii.
Pe langa drumul expres Craiova-Alexandria-București, s-a adus in discutie  construirea unui pod între Nikopole și Turnu-Măgurele, dar și a drumului Alexandria-Zimnicea care asigură legătura cu ferryboat-ul în sectorul Zimnicea-Svisthov, dezvoltarea porturilor de la Zimnicea și Turnu Măgurele, introducerea tehnologiei moderne în agricultură.