Intalnire romano-bulgara la Primaria Rosiorii de Vede

Delegatie

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astazi s-a incheiat vizita delegatiei bulgare din Gorna Oryahovitsa condusa de primarul Drobromir Dobrev, in municipiul Rosiorii de Vede.

Concluziile discutiilor dintre cele doua parti partenere privind oportunitatea de a dezvolta proiecte comune au fost prezentate intr-o conferinta de presa. Timp de doua zile o delegatie a municipalitatii din Gorna Oryahovitsa s-a aflat in vizita la Rosiorii de Vede .in cadrul vizitei au avut loc o serie de discutii pentru identificarea oportunitatilor de dezvoltare a unor proiecte comune pe programul Intereg V A - cooperare transfrontaliera Romania - Bulgaria  va fi lansat in acest an. Pentru a prezenta concluziile  discutiilor dintre cele doua parti, la Primaria municipiului Rosiorii de Vede a avut loc o conferinta de presa.
In cadrul intalnirilor s-a facut propuneri de ambele parti pentru realizarea unor proiecte in oglinda in cadrul parteneriatului, pe fiecare din cele trei axe de cooperare deschise.
Lansarea acestui program de cooperare transfrontaliera Romania - Bulgaria ofera celor doua municipii infratite sa dezvolte proiecte comune de dezvoltare a localitatilor. La realizarea proiectelor,pe baza propunerilor considerate eligibile se va lucra in echipe comune iar termenul de depunere a proiectelor este 30 septembrie.