Intalnire Romano - Bulgara la Zimnicea

Intalnire

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Intalnire sportiva romano-bulgara ieri la Zimnicea. Reprezentanti ai primariei, politiei, pompierilor si ai politistilor de frontiera din municipiul bulgar Svishtov au disputat un meci de fotbal amical cu omologii lor din structurile similare ale orasului Zimnicea.

Scopul evenimentului-strangerea legaturilor bilaterale. Zimnicea a gazduit ieri un meci de fotbal amical intre reprezentanti ai primariei, politiei, pompierilor si politistilor de frontiera din municipiul bulgar Svishtov si omologii lor din orasul Zimnicea. O dovada in plus a bunelor relatii bilaterale dintre cele 2 orase riverane Dunarii.
O prietenie si o colaborare care da rezultate notabile. Cele 2 parti sunt partenere intr-un proiect european in domeniul situatiilor de urgenta.
Un alt proiect comun cu finantare europeana  al celor doua orase  “Sanatatea ta conteaza”- vizeaza modernizarea  aparaturii medicale din spitalele  celor 2 comunitati si un schimb de experienta intre cadrele medicale ale unitatilor spitalicesti partenere.

Spitalul din Svishtov, Bulgaria
Spitalul din Svishtov, Bulgaria