La Consiliul Judetean a fost ales un nou vicepresedinte

Florin Piper Savu

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Incepand de astazi, Consiliul Judetean Teleorman, are un nou vicepresedinte. In cadrul sedintei de consiliu, a fost ales cu un numar de 23 de voturi, sa ocupe acest fotoliu, Florin Piper Savu.

O data cu numirea lui Danut Cristescu in functia de presedinte al Consiliului Judetean, una din cele 2 functii de vicepresedinte ale institutiei, a ramas neocupata. In cadrul sedintei de astazi, alesii judeteni au avut pe ordinea de zi alegerea persoanei care va ocupa aceasta functie.
Cu toate ca in componenta Consiliului Judetean sunt membrii atat ai PMP, PSD si PNL, singurii care au facut propunere au fost social-democratii. Acestia l-au propus pe Florin Piper Savu.
Imediat dupa propunerea facuta, s-a trecut la procesul de vot, iar in urma rezultatelor Florin Piper Savu a primit girul colegilor pentru a fi vicepresedinte.
Acum, cetatenii judetului pot sta linistiti, fiind asigurati de noul vicepresedinte al Consililului Judetean Teleorman, ca va curge numai lapte si miere. Florin Piper Savu, le da asigurari teleormanenilor ca vor avea un trai mai bun, o infrastructura mai buna pentru secolul in care traiesc.
In momentul de fata schema conducerii Consiliului Judetean Teleorman este completa, avand ca presedinte pe Danut Cristescu, si vicepresedinti pe Florin Piper Savu si Virgiliu Cocosila.