La Rosiorii de Vede incepe constructia unui nou bloc ANL

Blocuri noi ANL

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Agentia Nationala de Locuinte incepe constructia unui nou bloc de locuinte pentru tineri, cu 24 de apartamente, la Rosiorii de Vede. Noile apartamente vor acoperi integral cererile inregistrate pana acum la Primaria municipiului Rosiorii de Vede.

Tinerii rosioreni care isi doresc o locuinta ANL si se afla pe lista de asteptare se vor putea muta in casa noua cel mai probabil, anul viitor. Costructia unui nou bloc ANL cu 24 de apartamente va incepe in cateva luni pe amplasamentul pus la dispozitie de municipalitate in zona serelor langa parcul Nicolae Balcescu, unde in toamna anului trecut a fost dat in folosinta un bloc de locuinte pentru tineri.
Programul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani la data depunerii cererii pentru repartizarea unei locuinte construite prin ANL si destinate inchirierii, care nu isi permit să cumpere sau să închirieze o locuință de pe piața liberă. După minimum un an de închiriere neîntreruptă, chiriaşii au posibilitatea de a cumpăra apartamentele în care locuiesc, fără ca vânzarea să fie condiționată de vârsta solicitanților