La Zimnicea a avut loc astazi o noua dezinfectie generala

Dezinfectie Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

8 zimniceni se afla la momentul actual in carantina la Tabara “Dunarica”. Pana in prezent, nu a fost confirmat nici un caz de imbolnavire cu noul coronavirus.

La Zimnicea a avut loc astazi o noua dezinfectie generala contra Covid-19. Au fost vizate strazile orasului, scarile blocurilor de locuit, trotuarele si mobilierul stradal. Autoritatile verifica periodic covorasele cu dezinfectant si dispozitivele montate la fiecare scara de bloc. Tot astazi, s-a aplicat gardului viu de pe domeniul public un tratament impotriva unui daunator. Dezinfectia generala se efectueaza periodic, la fiecare inceput de saptamana.
41 de persoane se mai aflau astazi in carantina la Tabara “Dunarica”, dintre acestea 8 persoane fiind din Zimnicea. Centrul Pentru Persoane Varstnice se afla in carantina din data de 10 aprilie, cu intreg personalul angajat. Dupa cele 14 zile de carantina, s-a facut schimbul de tura, angajatii iesiti din carantina mergand in izolare la domiciliu.
Piata Agroalimentara a orasului a ramas deschisa pe intreaga perioada a starii de urgenta, functionand dupa programul normal.
La Zimnicea nu a fost confirmat pana in prezent nici un caz de imbolnavire cu noul coronavirus. Autoritatile orasului roaga cetatenii sa respecte in continuare masurile de distantare impuse de ordonantele militare, si sa fie atente la igienizarea permanenta a mainilor.