Laboratorul de biologie moleculara si diagnostic din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Alexandria se da in folosinta

Laborator de biologie moleculara

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De astazi, s-a dat in folosinta laboratorul de biologie moleculara si diangnostic din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria, realizat la Sectia Boli Infectioase. Aici este montat si aparatul PCR Real Time, achizitionat de catre unitatea spitaliceasca prin intermediul Consiliului Judetean.

Cladirea unde va functiona noul laborator de biologie moleculara si diagnostic din cadrul Spitalului Judetean Alexandria a fost data in folosinta in aceasta dupa amiaza la ora 16. Aici, potrivit presedintelului Consiliului Judetean, va functiona si aparatul folosit in depistarea coronavirusului, achizitionat de catre institutie.

Noul sistem RT- PCR achiziționat va funcționa cu un agitator magnetic pentru sistemul PCR, o hotă PCR, aparate frigorifice necesare sistem PCR(congelator și combină frigorifică), centrifuge de laborator(cu răcire, tip minispin) extractor automat acizi nucleici, echipamente achiziționate în aceeași perioadă.