Liniste si pace in sedinta Consiliului judetean

Consilieri judeteni

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O noua sedinta a alesilor judeteni a avut loc ieri la institutia cu pricina. Daca nu avea de votat prelungirea exercitarii cu caracter temporar la conducerea Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a Olgutei Sefu , proiectele erau aprobate mai ceva ca la o fabrica unde norma este impusa.

In Teleorman s-a inventat o noua meserie, cea de consilier judetean. Si este una fara batai de cap, pentru ca la fiecare sedinta alesii judeteni se prezinta si voteaza proiectele mai ceva ca pe banda rulanta. De comentarii sau inerpelari nici vorba, opozitie nici nu exista. Asa s-a intamplat si ieri.
 Singurul proiect care ia pus pe acestia cat de cat la munca a fost acela prin care se cerea prelungirea exercitarii cu caracter temporar a Olgutei Sefu la conducerea Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Efortul depus de consilierii judeteni a fost unul destul de mare, din cauza ca au fot nevoiti sa mearga pana la urna pentru a introduce buletinul de vot.
Pe ordinea de zi au fost 15 proiecte de hotarare, toate fiind aprobate de catre alesii judeteni pentru prosperitatea judetului.