Mai multe institutii din subordinea CJ Teleorman au deficit de personal

Danut Cristescu

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu toate ca s-au facut numeroase angajari in ultima perioada in mediul public, institutiile din subordinea Consiliului Judetean Teleorman lucreaza inca cu personal redus. La finalul sedintei de saptamana trecuta, l-am intrebat pe presedintele CJ Teleorman, Danut Cristescu care e situatia de la Spitalul Judetean si la Protectia Copilului.

La Spitalul Judetean de Urgenta Teleorman s-a aprobat saptamana trecuta bugetul pentru anul in curs. Pe langa investii de mare anvergura care se doresc pentru unitatea spitaliceasca, in vizorul autoritatilor se afla si noi angajari. Ba, mai mult decat atat, conducerea Consiliului Judetean intentioneaza sa ofere locuinte de serviciu pentru medicii care ar dori sa vina la Alexandria.
In schimb, la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, situatia nu e deloc roz. In organigrama sunt prevazute peste 700 de posturi, insa sunt ocupate putin peste 600.
Ramane de vazut cand si in ce conditii vor mai fi scoase la concurs posturile ramase vacante in autoritatile publice locale.