Mutarea cetatenilor care locuiesc in blocurile B, in containere a fost luata chiar de beneficiari

Blocurile B

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În spațiul public s-a tot dezbătut problema mutării alexăndrenilor, care locuiesc în blocurile ”B” în contaienere, la marginea orașului. Mare parte dintre cei care au auzit subiectul au contestat decizia, verbal, ce-i drept, însă, nu au cunoscut contextul în care s-a luat această decizie.

Victor Drăgușin a explicat clar, în cadrul emisiunii ”În centrul atenției”, difuzată de postul nostru de televiziune cum s-a luat hotărârea să se elibereze blocurile respective. Ba, mai mult, cum au fost alese modulele care se montează la marginea municipiului reședință de județ.
Locuitorii blocurilor ”B” au știut de la început care este situația și chiar au fost consultați în privința mutării, oferindu-li-se două variante de către autorități.
După raportul de expertiză, municipalitatea a convocat comitetul local și județean pentru situații de urgență, au discutat problema și au depus memorii la Guvern pentru a obține sumele necesare pentru contaienere.
Așadar, în scurt timp, la marginea orașului, pe șoseaua Alexandria-Orbeasca va apărea un cartier de module de locuit, unde vor domicilia persoanele din blocurile ”B”.