O noua dezinfectie generala astazi la Zimnicea

Dezinfectie la Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Autoritatile locale din Zimnicea continua actiunile de prevenire a contaminarii cu noul coronavirus. Astazi a fost efectuata o noua dezinfectie generala a orasului.
Autoritatile locale din Zimnicea monitorizeaza permanent situatia si actioneaza sistematic pentru evitarea contaminarii cu noul coronavirus.

Astazi a fost efectuata o noua dezinfectie generala a orasului. Strazile, trotuarele, mobilierul stradal, au fost din nou dezinfectate. Periodic sunt verificate si alimentate dispozitivele cu dezinfectant din scarile de bloc, ca si covorasele de la intrare.
37 de persoane se afla la momentul actual in Centrul de Carantinare din Tabara “Dunarica”, dintre acestea, 5 sunt cetateni ai orasului Zimnicea.
Spitalul Orasenesc Zimnicea este aprovizionat cu materiale,echipamente de protectie si substante dezinfectante pentru urmatoarele 40 de zile. Saptamana trecuta au fost efectuate 62 de teste rapide printre cadrele medicale. 5 dintre aceste teste au iesit pozitive.Repetate la institutele de specialitate din Bucuresti, toate cele 5 au fost negative. De asemenea, s-a facut dezinsectia intregii cladiri .
Pana in prezent, la Zimnicea nu a fost confirmat nici un caz de imbolnavire cu noul coronavirus.
Masurile de prevenire raman in continuare cele mai eficiente metode de lupta contra Covid-19. De aceea trebuie respectate in continuare cu strictete masurile de igiena si de izolare.