O noua dezinfectie la Zimnicea

Parc Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O noua dezinfectie a avut loc astazi la Zimnicea. Fata de saptamana trecuta a crescut numarul persoanelor izolate, dar a scazut numarul celor aflati in carantina.

O noua dezinfectie a avut loc astazi la Zimnicea. Strazile orasului, scarile de bloc, covorasele si dispensele cu dezinfectant au fost inca o data verificate. Mai multe puncte de igienizare , cu apa si sapun, stau la dispozitia cetatenilor in punctele zi zonele cele mai frecventate ale orasului.
Spitalul din Zimnicea avea internati in aceasta dimineata 30 de pacienti, cu diverse afectiuni. Unitatea spitaliceasca are asigurate pentru mai bine de o luna necesarul de materiale si substante dezinfectante.
Centrul pentru Persoanele Varstnice ramane in continuare in izolare. Testele efectuate personalului angajat au iesit negativ.
Doar 3 persoane se aflau astazi in carantina in Tabara “Dunarica”. A crescut insa numarul celor aflati in izolare la domiciliu: 54 de persoane.
Tot la capitolul igiena si sanatate publica, autoritatile informeaza ca vineri se va efectua dezinsectia parcului si a scarilor de bloc.
Beneficiarii ajutorului social s-au intors si ei la lucru, in conditiile de organizare si siguranta impuse de cerintele actuale. Se lucreaza in echipe de 3 persoane, dupa regului clar stabilite.