Posibil ca in 2020 sa inceapa constructia drumului expres

Drum expres

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Invitat in cadrul emisiunii “In centrul atentiei”, Danut Cristescu, presedintele Consiliului Judetean a facut referire si la mult discutatul Drum Expres, de care cei care circula pe Drumul European au nevoie. Acesta a afirmat ca in aceasta luna, in cadrul sedintei de Guvern,  se va discuta despre studiul de fundamentare, iar drumul se va contrui prin parteneriat public privat.

Sunt sanse ca din anul 2020 sa inceapa contructia Drumul Expres, drum de care cei care folosesc Europeanul 70 au mare nevoie. Conform presedintelui Consiliului Judetean Teleorman, Daunt Cristescu, in cadrul sedintei de Guvern din aceasta luna,  se va discuta despre studiul de fundamentare, iar drumul se va contrui prin parteneriat public privat.
In ceea ce priveste partea de finantare a reealizarii Drumului Expres, Cristescu a mentionat ca o parte din bani vor fi de la firma care va castiga licitatia, iar o alta parte din partea statului.
Sa nu uitam ca actual Drum european este o artera principala de circulatie, iar in anumite ore ale zilei, acesta este destul de aglomerat, traficul desfasurandu-se cu dificultate.