Prefectul raspunde cetatenilor care nu vor sa poarte masca de protectie medicinala

Liviu Dumitrașcu, prefectul judetului Teleorman

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Odată cu instaurarea stării de urgență, o mare responsabilitate la nivel local a revenit reprezentantului Guvernului în teritoriu. Despre hotărârile luate, de autoritățile județene, dar și cum s-a văzut toată această perioadă de pandemie ne-a vorbit prefectul Liviu Dumitrașcu.

Invitat în cadrul emisiunii În centrul atenției, prefectul județului Teleorman, Liviu Dumitrașcu a făcut o radiografie a perioadei grea de pandemie, pe care o traversăm. Despre măsurile impuse, restricțiile stabilite și problemele existente a explicat pe îndelete reprezentanul Guvernului în teritoriu.
În spațiul public, au existat numeroase voci care pur și simplu nu cred în existența acestui virus și consideră, prin urmare că este o manipulare a autorităților la adresa cetățenilor. Ba, mai mult, această categorie de oameni nici nu vor să se supună regulilor stabilite pentru combaterea și răspândirea COVID-19. Ar mai fi de adăugat și faptul că, farmaciile și magazinele au majorat prețul materialelor de protecție și a dezinfectanților, astfel încât, sunt puțini cei care au mai reușit să și le achiziționeze. Ce le răspunde prefectul județului celor care nu vor să poarte mască de protecție, obligatorie de altfel în interiorul încăperilor
Respectarea regulilor de distanțarea, dar și a celorlalte măsuri stabilite ne protejează de acest virus. Așadar, toată treaba aceasta cu pandemia nu ar trebui luată în râs, ba, dimpotrivă, ar trebui să ne determine să fim mai precauți atunci când vine vorba de igiena personală.