Primaria Rosiori a montat automate de taxat in parcarile din centrul orasului

Parcometru piata

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In cel mai scurt timp automatele de taxat montate in centrul municipiului Rosiorii de Vede vor deveni functionale si soferii nu se vor mai putea sustrage de la plata pentru parcare.Pentru inceput au fost dotate cu aparate automate de taxat doua parcari din zona centrala.

Doua dintre parcarile cele mai aglomerate din centrul municipiului Rosiorii de Vede, in piata centrala si la intersectia strazii Rahovei cu Dunarii au fost dotate cu aparate automate de taxat. Un astfel de aparat costa 35.000 lei, dar edilul municipiului este convins ca investitia se va amortiza destul de repede.Tariful pentru o ora de parcare este de 1 leu iar aparatul functioneaza cu monezi si bacnote, dar nu da si rest. Vestea buna este ca parcarea se plateste doar in intervalul orar 8-18,
Pe langa veniturile aduse la bugetul local prin montarea acestor aparate de taxat, se reduc cheltuielile cu resursa umana pentru incasarea taxei de parcare si dispar masinile scoase la vanzare care ocupa locurile de parcare cu lunile, in aceasta zona a orasului.