Primaria Rosiori a primit in ultima saptamana 4 milioane de lei

Cristian Duica

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Printre primariile cu cele mai mari sume alocate de guvern inainte de Craciun se numara si Primaria Rosiorii de Vede cu 3,4 milioane de lei pentru plata arieratelor si echilibrarea bugetului local.

La aceasta suma se adauga si cea repartizata de consiliul judetean in ultimele zile ale anului de 550 mii lei. Municipiul Rosiorii de Vede s-a numarat printre privilegiatii hotararii de guvern din 23 decembrie cu cea mai mare suma alocata un judetul Teleorman, 3,4 milioane de lei din fondul de rezerva al guvernului pentru plata arieratelo. Cadoul de Craciun a fost impartit intre Spitalul Caritas si Delta ACM care a executat lucrarile de reparare a strazilor din municipiu in primavara anului 2015.

Inainte de anul nou inca 5 miliarde si jumatate de lei vechi au ajuns in conturile Primariei Rosiorii de Vede dupa repartizarea de catre Consiliul judetean, pe unitati administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata si impozitul pe venit. Ultimele zile din anul 2015 au fost zile de plati la Primaria Rosiorii de Vede care a reusit pe final de an sa mai achite din datorii.