Primaria Rosiori invita agentii economici sa se implice activitatile de sarbatori

Primaria Rosiori

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primaria municipiului Rosiorii de Vede a transmis tuturor agentilor economici din oras o scrisoare deschisa in care il invita sa participe la pregatirile pentru sarbatorile de iarna, sa-si aleaga cate un loc pe care sa-l personalizeze si sa-i ajute pe cei mai putin norocosi sa se bucure de aceste sarbatori.

La Rosiorii de Vede, sarbatorile de iarna incep, oficial, pe 1 decembrie cand va fi aprins iluminatul festiv in oras. In acest an, municipalitatea a facut apel la agentii economici sa-si amenajeze unitatile pe care le administreaza cu decoratiuni specifice sarbatorilor si chiar le-a iferit posibilitatea sa-si aleaga cate un loc in oras pe care sa-l amenajeze si chiar sa-l personalizeze pentru a-si promova afacerea.
Edilii municipiului spera ca apelul de solidaritate lansat de ei concitadinilor in aceasta perioada premergatoare sarbatorilor de iarna sa se materializeze in cat mai multe actiuni caritabile, de sustinere a copiilor si tinerilor merituosi, a familiilor aflate in dificultate pentru a bucura cu totii de cea mai frumoasa sarbatoare crestina, Craciunul.