Primaria Zimnicea va premia cei mai buni elevi ai orasului

Sedinta CL Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Local Zimnicea a decis astazi sa premieze si anul acesta cei mai buni dintre elevii orasului, premiere care va avea loc in cadrul unei ceremonii special programate pentru data de 1 iunie, de ziua orasului. Peste 300 de elevi zimniceni cu rezultate deosebite la olimpiade si concursuri scolare vor fi astfel premiati de catre primarie.

Intruniti astazi in sedinta de lucru, consilierii locali din Zimnicea au decis sa aprobe proiectul de hotarare prin care sunt alocate sumele de bani necesare premierii celor mai merituosi elevi zimniceni in anul scolar care tocmai se incheie. O noutate fata de anii trecuti o constituie premierea si a elevilor de clasele 1-4, care au obtinut rezultate deosebite. Premiile vor fi acordate in functie de rezultatele obtinute la diferitele olimpiade si concursuri scolare.
Dintre performerii  de anul acesta, merita evidentiati cei 3 liceeni cu rezultate deosebite la olimpiada nationala de limba romana.
Peste 300 de elevi zimniceni vor fi in total rasplatiti de catre autoritatile orasului pentru rezultatele obtinute anul acesta la invatatura.