Primarul Alexandriei propune suspendarea unor activitati si relocarea banilor catre scoli

Victor Drăguşin

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Avand in vedere situatia in care se afla tara noastra, primarul muncipiului Alexandria, vrea sa anuleze unele activitati culturale, sportive si artistice. Banii care trebuia chetuiti cu acestea vor fi realocati pentru unitatile scolare.

Astfel, pentru a face acest lucru este nevoie de initierea unor proiecte de hotarare. Acestea se vor gasi pe masa de lucru a consilierilor locali la viitoarea sedinta in care acestia vor fi convocati. Aceasta realocare de bani are drept scop asigurarea condiţiilor pentru reluarea cursurilor şi  creșterii gradului de siguranță din punct de vedere igienico – sanitar, după revenirea copiilor din toamnă la școală și organizarea și susținerea în condiții de siguranță a examenelor pentru anii terminali.
Pentru concursurile deja aflate în desfășurare premiile achiziționate vor fi transmite câștigătorilor în condiții de siguranță, iar pentru cele pe care vor fi  reorganizate în noi condiții, vor fi achiziționate premii constând în cărți, rechizite, jucării, sau articole sportive în funcție de categoria de participanți și de vârstă.