Primarul din Zimnicea, lamuriri asupra situatiei financiare a orasului

Petre Parvu

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sedinta de lucru a Consiliului Local al orasului Zimnicea a adus astazi pe masa consilierilor rapoarte despre situatia financiara  la zi a orasului, despre proiectele cu finantare externa  realizate in ultima vreme, dar si despre cele aflate in derulare. Edilul zimnicean a tinut sa lamureasca si chestiunea asa-zisei suspendari a sa din functia de primar.

Este sau nu este Petre Parvu suspendat din functia de primar al orasului Zimnicea? A raspuns chiar edilul zimnicean, dupa sedinta de Consiliu Local de astazi.
Sedinta de Consiliu Local de astazi a adus pe masa consilierilor zimniceni, la cererea unora dintre ei, cateva rapoarte legate de situatia financiara la zi a orasului, dar  si despre proiectele cu finantare externa derulate in ultima perioada de timp, sau aflate la momentul actual in derulare.
Un subiect arzator il constituie si situatia strazilor din zona de est a orasului. Situatia lor a ajuns de cativa ani in instanta, acolo unde Primaria Zimnicea isi cauta dreptatea impotriva constructorului care a abandonat lucrarea.
In privinta proiectelor derulate sau aflate la momentul actual in derulare, consilierii locali pot afla din rapoartele primite astazi ca acestea sunt axate in principal pe sectorul sanatatii( vizate fiind aici proiectele de modernizare si investitii la spitalul local si policlinica acestuia), si invatamant( toate unitatile scolare ale orasului cunoscand sau urmand sa beneficieze de lucrari de modernizare).