Problema gunoaielor discutata in Consiliul judetean

Groapa de gunoi Mavrodin

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La ultima sedinta de Consiliu Judetean, alesii au luat in discutie si problema gunoaielor aruncate de cetateni la voia intamplarii.

Totul a pornit de la actiunea de curatenie a judetului, initiata de institutie si de faptul ca au fost cetateni care au scos resturile menajere la poarta, atunci cand au vazut elevii care faceau curat pe unde ar fi trebuit sa faca ei. Discutia a afost lansata de consilierul judetean Alexandru Iliescu. Acesta a ridicat 2 probleme. Prima a fost acea ca nesimitirea unor cetatie este fara limita. La actiunea de ecologizare a judetului, initiate de Consiliu judetean, au fost cetateni care au scos la poarta gunoiul pentru a fi luat de catre elevii participanti. O alta problema ridicata de acesta, a fost maldarul de gunoi de la intrarea in judetul Teleorman. Raspunsul l-a primit de la directorul ADI, Bogdan Ciobanu.
Si vicepresedintele consiliului, Florin Piper-Savu a intervenit in discutie. Daunt Cristescu, ia rugat pe toti cei implicate sa faca adrese, sesizari, deci sa ia masuri.
Referitor la gunoiul de la marginea localitatilor, Adrian Florescu, a mentionat faptul ca alesii locali ar trebui sa se implice. La final, concluzia a fost una singura, toate institutiile abilitate trebuie sa se implice mai mult.